Despre Saltele-online.ro


Astazi va prezentam siteul www.saltele-online.ro

Este primul site in cautarea saltele pe google.ro si are onoarea de a fi primul prezentat. Un site prietenos ce ne intampina cu o pagina primitoare care indeamna la cumparare.
Sunt prezentate metodele de achizitie si 3 sfaturi zic ei, primele doua cum sa nu fie salteaua si aici se refera la duritate si la sustinerea coloanei si al treilea se refera la igiena unei saltele.

Pentru cine citeste textele acest capitol Sfaturi saltele nu e reusit deloc.
In partea stanga au prezentat ok meniul si sunt foarte bine structurate categoriile de saltele prin culoarea neagra.
Cea mai mare categorie (cu cele mai multe produse) este categoria Accesorii saltele.
Concluzia care o putem trage din aceata observatie este ca ori saltelele nu merg foarte bine si vor sa vanda ceva, ori sunt prea disperati. Prezenta pilotelor chiar nu are ce cauta acolo, adica inteleg ca au o mare gama de saltele, o mare gama de perne, dar si pilote.... Asta este un aspect negativ.

In rest siteul este foarte ok, usor de utilizat, poze bune la produse, foarte bine prezentate caracteristicile saltelelor, garantia, preturile si chiar cosul de cumparaturi.

Pagina Despre noi chiar arata cum trebuie, iar daca sunt o firma profi asa cum reiese din site va invitam pe d-voastra sa ne informati.

Exista si o pagina cu Pareri clienti, un lucru foarte bun.

Se prezinta o gama mare de saltele: saltele relaxa, saltele cu arcuri independente, saltele din latex, din poliuretan, din memory foam si poliuretan, din latex si memory foam.

Una peste alta un site foarte ok si se vede ca nu degeaba sunt numarul 1 in google. Felicitari echipei.

Cine cunoaste sau a interactionat cu acest site este invitat sa comenteze aici sa isi faca toata lumea o parere cat mai reala despre ei.

3 comentarii:

  1. Precizez ca am luat o saltea ortopedica deepconfort de la saltele online si sunt multumita de produs si promtitudinea magazinului. Apelati cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am luat de la saltele online o saltea Soft Europa TRueform cu materialul memory foam. E ok salteaua dar nu face banii care i-am dat pe ea. Va recomand sa incercati saltelele daca aveti posibilitatea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata stima pentru saltele online. Am comandat o saltea elite si seara am avut salteaua acasa. Multumesc

    RăspundețiȘtergere