Despre Salteleprevi.ro


A venit randul locului 3 in cautarea saltele si anume saltele previ cu siteul www.salteleprevi.ro

La cum arata prima pagina chiar nu se stie ce cauta in pozitia 3 in google.ro
Intrand pe pagina de saltele vedem un soi de pagina scrisa in notepad unde se prezinta produsele si la produsul nou exista si o poza...

Ca diversitate de produse se compara cu primele doua locuri descrise anterior: au saltele relaxa, din latex, saltele din poliuretan, din poliuretan si memory foam. La categoria accesorii au perne din latex si memory foam cu diverse forme, lenjerii de pat.
Un site greu navigabil cu multe ferestre in care trebuie sa dai clic pe "afla mai multe detalii". Lista de preturi este pentru toate produsele si nu poate fi vizualizata doar pentru an anumit produs.

Se vede ca nu se pune accent deloc pe online, siteul este praf la orice aspect. Pacat, se pare ca sunt numarul 3 doar datorita vechimii site-ului. Felicitari nu pot transmite ca nu am cui.

Cine cunoaste sau a interactionat cu acest site este invitat sa comenteze aici sa isi faca toata lumea o parere cat mai reala despre ei.

4 comentarii:

  1. Site-ul arata ca dracu dar produsele sunt mai ok decat siteul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au avut o perioada cand nu prea executau saltelele la dimensiunile specificate, se pare ca au remediat problema.
    In rest au produse ok pentru gama de jos - saltele relaxa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca vreti o saltea relaxa pentru musafiri sau daca se doarme pe ea ocazional atunci merita previ altfel sunt foarte slabi la produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Puteti incerca si saltelele din latex. Sunt ok pentru cat costa.

    RăspundețiȘtergere