Saltele din latex

Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc Heva Brasiliensis si are proprietati intrinseci antibacteriene. Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant.

La ora actuala cel putin in Romania saltelele din latex sunt recunoscute ca fiind saltelele cu cea mai mare garantie, intre 5 si 10 ani.

De ce?
Pentru ca sunt realizate dintr-un produs foarte elastic (cauciucul natural) care se comporta foarte bine in timp si isi pastreaza proprietatile ergonomice.
O mare componenta este naturala, in general 50 % si restul de 50 % este sintetic.
Salteaua din latex se poate utiliza atat pe suprafete plane cat si pe suprafete lamelare.

Este recomandata pentru orice stil de somn (pe spate, pe burta sau lateral), pentru orice categorie de varsta si pentru persoanele care au dureri repetate de spate sau de articulatii.

Asigura un suport ortopedic superior pentru coloana vertebrala datorita raportului optim intre gradul de duritate si cel de confort. Se gasesc saltele din latex cu 3, 5 sau 7 zone de portanta si de diverse grosimi 14, 16 sau 18 cm.

Latexul este singurul material natural hipoalergic, antimicrobian (inhiba dezvoltarea acarienilor nefiind astfel necesar un tratament antiacarieni), antisufocant si cu un grad ridicat de permeabilitate la aer.

Cine comercializeaza saltele din latex:
Saltele online - www.saltele-online.ro
Saltele Lucs - www.saltele-lucs.ro
Saltele Previ - www.salteleprevi.ro
Saltele Premium - www.saltele-premium.ro
Saltele Superioare - www.saltelesuperioare.ro

4 comentarii:

  1. Salut, saltelele din latex sunt de departe cele mai confortabile saltele si chiar merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste saltele din latex se pot numi saltele ortopedice. Le recomand cu incredere. Am o saltea din latex de 3 ani si pot spune ca am un somn maret.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am luat o saltea din latex de la Saltele Lucs cu dimensiunea 180x200 cm, dimensiune pe care nu am vazut-o la alte magazine. O saltea cu adevarat ortopedica care merita toate laudele la fel ca si cei de la Saltele Lucs.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut!

    Cum comentati salteaua asta: http://www.saltele-premium.ro/saltea-anatoflex-classic.html ? Abia am inceput sa ma documentez si inca nu imi e foarte clar daca isi merita banii. Cred ca nu mi-ar strica o saltea din latex, cu atat mai mult cu cat sufar de scolioza.

    Mersi frumos!
    Catalin.

    RăspundețiȘtergere